1890年-2020年

Leader of the Seven Archangels King Tut's Secret Archangel of Protection and Justice H: 10 inch White Archangel St Michael Statue

White Archangel St Michael Statue - H: 10 inch - Archangel of Protection and Justice - Leader of the Seven Archangels: Home & Kitchen. Buy White Archangel St Michael Statue - H: 10 inch - Archangel of Protection and Justice - Leader of the Seven Archangels: Statues - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Archangel St Michael Statue 。 Measures 10 inches tall 。 Made with premium quality White Marble Infused Resin 。 Archangel of Protection and Justice - Leader of the Seven Archangels 。 This is the perfect gift for anyone that needs protection from the Archangels! The beautifully handcrafted Archangel Saint Michael comes in a premium white bonded marble designer resin material. This Archangel is the patron of all who serves or honors justice, Michael is the patron saint of the police force, military, mariners. 。 The prayer to Archangel St Michael:。 Saint Michael the Archangel,。 defend us in battle.。 Be our protection against the wickedness and snares of the devil.。 May God rebuke him, we humbly pray;。 and do Thou, O Prince of the Heavenly Host -。 by the Divine Power of God -。 cast into hell, satan and all the evil spirits,。 who roam throughout the world seeking the ruin of souls.。 。 Amen. 。 。 。

Leader of the Seven Archangels King Tut/'s Secret Archangel of Protection and Justice H: 10 inch White Archangel St Michael Statue