1890年-2020年

Mahayogi Lord Shiva Seated on Lion Skin Brass Statue with Inlay

Mahayogi Lord Shiva Seated on Lion Skin - Brass Statue with Inlay: Home & Kitchen. Buy Mahayogi Lord Shiva Seated on Lion Skin - Brass Statue with Inlay: Statues - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: Brass Statue with Inlay 。 Dimensions: 10.5 inch Height x 7.5 inch Width X 5.2 inch Depth 。 Weight: 3.77 kg 。 Dimensions : 0.5 inch height x 7.5 inch width x 5.2 inch depth. The product is made out of brass. The weight of the product is 3.8 kg. 。 。 。