1890年-2020年

,Electroplated Polished Silver Ceramic Decoration Animals Crafts Ornaments Home Decor TDRFORCE Deer Family Figurines Porcelain Sculptures Statues Set of 3

TDRFORCE Deer Family Figurines Porcelain Sculptures Statues(Set of 3),Electroplated Polished Silver Ceramic Decoration Animals Crafts Ornaments Home Decor: TDRFORCE. Buy TDRFORCE Deer Family Figurines Porcelain Sculptures Statues(Set of 3),Electroplated Polished Silver Ceramic Decoration Animals Crafts Ornaments Home Decor: Statues - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: High temperature firing ceramics. 。 The deer means a long life and good luck, also means the treasure and power. In the west, the deer is the best friend of the Santa Clause, also means good luck and wishes, perfect for home decor whatever living room, mantelpiece, tabletop, shelves or anywhere you like. 。 Color-fastness, discoloration, smooth texture, lifelike details, deer family Figurines are design with elegance and beauty, looking at amiability 。 Great gift idea for your lovers, friends, family members and a treasured addition to porcelain art collection, to celebrate valentine’s Day, housewarming, anniversary, birthday, engagement or any other special and precious moments in the life. 。 Approx 10 3/8" in highest and 8" in widest if put together. Original artwork, you deserve it! 。 Material: ceramics 。 Purpose: Elegance and beauty - professional artist design, the details lifelike, highlight the user's taste and honor. Great item for home and office decoration, utensils of study and ornament of room; Ideal gift idea for valentine’s day, birthday, new year or other special occasion.。 Feature: 。 1.Deer Family Set, all in silver-plated polished.。 2.Colored & Glazed Fired Ceramics, Unique Workmanship Combined with Electroplating Technology 。 .Terse, decent, abstract, refined and elegant.。 Package included: Set of Deer Family Figurines。 。 。 。