1890年-2020年

Our Life Together 12x15 Rope Sign Fifty Five Year Wedding Keepsake Gift for Parents Husband Wife him her LifeSong Milestones 55th Anniversary Plaque 55 Years of Marriage

LifeSong Milestones 55th Anniversary Plaque 55 Years of Marriage - Fifty Five Year Wedding Keepsake Gift for Parents Husband Wife him her - Our Life Together (12x15 Rope Sign): Home & Kitchen. Buy LifeSong Milestones 55th Anniversary Plaque 55 Years of Marriage - Fifty Five Year Wedding Keepsake Gift for Parents Husband Wife him her - Our Life Together (12x15 Rope Sign): Plaques - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✔These ★TIMELESS★ Laser Engraved Eye Catching keepsake anniversary plaques will be cherished and loved forever. Made from top-quality re-engineered wood made in the USA. Celebrate your fifty fifth wedding anniversary with this special decorative wooden sign. Great gift idea for birthdays, Fifty Five year anniversaries, Christmas, and Valentine’s Day 。 ✔Text Reads: “Our life together 55 years of marriage 660 months of hugs 2,867 weeks of laughter 20,075 days of patience 481,800 hours of love You will forever be my always Happy Anniversary” 。 ✔Dimensions: 12" x 15" 。 ✔Get a ♥ROMANTIC♥ 55th Anniversary Plaque present for men, women, happy couples, husband, wife, boyfriend, girlfriend, mom, dad, parents, Mr and Mrs, best friend. 55 Year Plaque can also be easily be used as wall decor. 。 ✔Handcrafted in the ★USA★ and designed exclusively by 2018 LifeSong Milestones. 。 Celebrate your special anniversary day with your lover by enjoying Solid Wood Wedding Anniversary Plaque. Get this gift as a keepsake to remember your special day. has created the perfect Fifty-Fifth Anniversary sign gift. Wooden plaques were designed, handcrafted, and engraved in the USA by 2018 . 。 。 。