1890年-2020年

17 x 1.5 x 17 Stupell Home Décor 9 Patch Christmas Quilt Stretched Canvas Wall Art Proudly Made in USA

Stupell Home Décor 9 Patch Christmas Quilt Stretched Canvas Wall Art, 17 x 1.5 x 17, Proudly Made in USA: Home & Kitchen. Buy Stupell Home Décor 9 Patch Christmas Quilt Stretched Canvas Wall Art, 17 x 1.5 x 17, Proudly Made in USA: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimensions: 17 x 1.5 x 17 Inches 。 Proudly Made in USA 。 Our Canvas is Hand Stretched on a 1.5 Inch Thick Wood Frame 。 Hand Finished & Ready to Hang 。 Celebrate your favorite holiday with this beautiful piece of art. 。 Dimensions: 17 x 1.5 x 17 Inches 。 Proudly Made in USA 。 Product Description Proudly made in the USA, our stretched canvas is created with only the highest standards. We print with high quality inks and canvas, and then hand cut and stretch it over a 1.5 inch thick wooden frame. The art comes ready to hang with no installation required. Please note, our products are proudly made in the United States. Any products shipped from outside of the United States from a third party seller is likely a counterfeit product, and may result in an undesirable buying experience. For example, lower quality goods and longer ship times. 。 From the Manufacturer Stupell Industries has been providing quality wall art and decorative accessories for over forty years. Offering wall art and home décor in a variety of themes, mediums and sizes. Stupell’s products range from canvas wall art, wood wall art, and framed giclée art. No matter the style, our modern, contemporary, traditional, or baby wall art and home decor is crafted with the utmost consideration and care. All of our products are proudly made in the USA, and are brought to life at our facilities in Johnston, RI. 。 。 。

17 x 1.5 x 17 Stupell Home D/écor 9 Patch Christmas Quilt Stretched Canvas Wall Art Proudly Made in USA