1890年-2020年

10 x 15 Multi-Color The Stupell Home Decor New Jersey Minimal Blue Marbled Paper Silhouette Wall Plaque Art

The Stupell Home Decor New Jersey Minimal Blue Marbled Paper Silhouette Wall Plaque Art, 10 x 15, Multi-Color: Home & Kitchen. Buy The Stupell Home Decor New Jersey Minimal Blue Marbled Paper Silhouette Wall Plaque Art, 10 x 15, Multi-Color: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimensions: 10 x 0. 5 x 15 Inches 。 Proudly Made in USA 。 Our wall plaques start off as high quality lithograph prints that are then mounted on durable MDF wood. Each piece is hand finished and comes with a fresh layer of foil on the sides to give it a crisp clean look. 。 Ready to Hang - No Installation or Hardware Needed 。 Design By Artist Daphne Polselli 。 Proudly made in the USA, all of our wall plaques start off as high quality lithograph prints that are then mounted on durable MDF wood. Each piece is hand finished and comes with a fresh layer of foil on the sides to give it a crisp clean look. It arrives ready to hang with no installation required, and comes with sturdy clear corners to keep it from damaging in transit. 。 。 。