1890年-2020年

3x1.5 Inches Asfour Outlet Trademark Numeral Four painted tile from Jerusalem

Numeral Four painted tile from Jerusalem - 3x1.5 Inches - Asfour Outlet Trademark: Home & Kitchen. Buy Numeral Four painted tile from Jerusalem - 3x1.5 Inches - Asfour Outlet Trademark: Plaques - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Ceramic 。 Each tile comes with special hanger that can be glued with hot glue on back to mount as plaque 。 Tile can be used as well in Kitchens, home decoration, pool, office, etc decorations 。 Most tiles are modular in design meaning they will look as one piece if put by each other 。 Asfour Outlet manufactures these items in its own factories for its own trademarked brands. 。 Asfour Outlet is renowned for its mastership in making all sorts of kitchen utensils and cookware in the Middle East and Mediterranean areas 。 Hand-painted ceramic tiles,Decorative Tiles,Tile Art,Tile Murals,Fireplace Tiles ,Pool Tiles,Custom Designs & hand-made pottery. 。 。 。