1890年-2020年

Louis Cardinals All-Time Greats Photo Plaque MLB St

: MLB St. Louis Cardinals All-Time Greats Photo Plaque : Sports & Outdoors. : MLB St. Louis Cardinals All-Time Greats Photo Plaque : Sports & Outdoors. Licensed 8-Inchx10-Inch Photo Featuring Team 。 Two Officially Licensed Trading Cards of Top Team Stars 。 12-Inch X 15-Inch cherry wood plaque 。 Full lens covers to protect cards, pictures 。 Perfect for displaying in an office, rec room or bedroom 。 The St. Louis Cardinals -Inch X 5-Inch team plaque features a MLB licensed 8X0 photo depicting the team's top stars in franchise history. Also, included on the plaque are two official trading cards of major Cardinals stars. The deluxe cherry wood plaque is perfect for displaying in any room of the house or an office. Superior, high-clarity acrylic lens covers firmly affixed to the plaque with brass-type screws protect both the photo and trading cards. This is a great item for any fan. All cards are easily replaceable with ones from your own collection.  The plaque is proudly produced and assembled in the USA. 。 。 。