1890年-2020年

Coral Reef 1607 Coastal Wood Factory Handmade Art Intarsia Wooden Wall Plaque model

Coastal Wood Factory Handmade Art Intarsia Wooden Wall Plaque - Coral Reef(1607): Home & Kitchen. Coastal Wood Factory Handmade Art Intarsia Wooden Wall Plaque - Coral Reef(1607): Home & Kitchen. Hand-made Wooden craft 。 Made of Tiki, Maple, Mahogany, and Walnut wood 。 Rustic and country style wall wood intarsia picture 。 Measurement: 15 1/2" x 10" x 1/2" 。 This is 00% handmade wooden intarsia. It is thoughtful gift and excellent cabin, rustic, country style decor They come in a wide variety of themes, for nearly any occasion. . Every Piece is unique and different, 00% hand crafted, and size and color has slight variations from the photos, and sometimes will have minor imperfections are to be expected with the hand made items. It is made of combination of maple, tiki, walnut, and mahogany. 。 。 。