1890年-2020年

Cathedral Art SIM132B Bedtime Blessing for Boy Artmetal Square Plaque 5-Inch

Cathedral Art SIM132B Bedtime Blessing for Boy Artmetal Square Plaque, 5-Inch: Home & Kitchen. Cathedral Art SIM132B Bedtime Blessing for Boy Artmetal Square Plaque, 5-Inch: Home & Kitchen. Reads "a child is a soul the lord lends to the earth, to be nurtured in faith, from the moment of birth." 。 5 inch square plaque, hand cast art metal material 。 Features hand-polished edging and textured back with metal easel, does not hang on wall 。 Caroline Simas licensed artwork, comes gift boxed 。 Enjoy this decorative plaque by artist Caroline Simas through cathedral art. Made with art metal which is a hand cast, re-cycled zinc aluminum alloy. The plaque is painted and infused with the artist design before being individually hand-polished, create. 。 。 。