1890年-2020年

Kurt Adler Mermaid Ornament Set of 3 3 Piece

Kurt Adler Mermaid Ornament Set of 3, 3 Piece: Home & Kitchen. Buy Kurt Adler Mermaid Ornament Set of 3, 3 Piece: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Mermaid ornament set 。 Set of 3 ornaments 。 Each ornament measures 3.75 inches 。 Resin ornaments 。 A fun and festive addition to your holiday decor 。 Add a mystical, aquatic touch to your holiday decor with this .75-Inch resin Mermaid ornament set of from . Each ornament in this set features a beautiful, glitter-finished Mermaid sitting on a sea treasure 。 。 。