1890年-2020年

Tatuo 200 Pieces Ceramic Christmas Tree Ornaments Multi Color Plastic Light Decorations for Christmas Trees Lights Shape

Tatuo 200 Pieces Ceramic Christmas Tree Ornaments Multi Color Plastic Light Decorations for Christmas Trees (Lights Shape): Kitchen & Dining. Buy Tatuo 200 Pieces Ceramic Christmas Tree Ornaments Multi Color Plastic Light Decorations for Christmas Trees (Lights Shape): Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Clear material: made of plastic material, transparent and durable, odor-free and anti-rust, not easy to break and can last for a long time use 。 Assorted colors: convenient to use and can reflect assorted colors through ceramic Christmas tree, use it to decorate your ceramic Christmas tree 。 Wide applications: mainly for decorating ceramic Christmas tree, you can also applied it to Christmas home decorations, add festival atmosphere and make your space beautiful 。 Standard size: the plastic light size is approx. 2.8 cm/ 1.1 inches in length, proper size for ceramic Christmas tree ornaments 。 Package includes: 2 set for your choice, set 1 is 200 pieces of plastic lights for ceramic Christmas tree, set 2 is 200 pieces of plastic lights and stars in total, enough quantity for your use and replacement; Color: assorted colors 。 。Features: 。 。Clear material: 。Made of plastic material, transparent and durable, odor-free and anti-rust, not easy to break and can last for a long time use. 。 。Assorted colors: 。Convenient to use and can reflect assorted colors through ceramic Christmas tree, use it to decorate your ceramic Christmas tree. 。 。Wide applications: 。Mainly for decorating ceramic Christmas tree, you can also applied it to Christmas home decorations, add festival atmosphere and make your space beautiful. 。 。Specifications: 。Material: plastic 。Color: assorted colors 。Lights handle size: approx. 0.5 cm/ 0.19 inch in diameter 。Star handle size: approx. 1 cm/ 0.39 inch in diameter 。 。Package includes: 。200 x Ceramic Christmas tree ornaments 。 。Warm notice: 。Small parts included, please keep away from children. 。 。 。