1890年-2020年

The Kids Room by Stupell Little Rock Star Growth Chart 7 x 0.5 x 39 Proudly Made in USA gc-51

The Kids Room by Stupell Little Rock Star Growth Chart, 7 x 0.5 x 39, Proudly Made in USA: Baby. Buy The Kids Room by Stupell Little Rock Star Growth Chart, 7 x 0.5 x 39, Proudly Made in USA on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. Product Description Liven up the decor of any childs room and allow you and your little one to record each new milestone. Sturdy enough to last for years and save as keepsakes, these beautiful growth charts feature original artwork from in-house artists mounted onto sturdy half inch thick MDF wood. Each chart is hand-finished and comes ready to hang. Please note, our products are proudly made in the United States. Any products shipped from outside of the United States from a third party seller is likely a counterfeit product, and may result in an undesirable buying experience. For example, lower quality goods and longer ship times. 。 From the Manufacturer Stupell Industries has been providing quality wall art and decorative accessories for over forty years. Offering wall art and home décor in a variety of themes, mediums and sizes. Stupell’s products range from canvas wall art, wood wall art, and framed giclée art. No matter the style, our modern, contemporary, traditional, or baby wall art and home decor is crafted with the utmost consideration and care. All of our products are proudly made in the USA, and are brought to life at our facilities in Johnston, RI. 。 。 。