1890年-2020年

I Love My State California Dreaming Brass Large Landmarks Ornament Black Leatherette Gift Box: ET Shops For You. Buy I Love My State California Dreaming Brass Large Landmarks Ornament Black Leatherette Gift Box: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. California Dreaming Brass Landmarks Ornament Souvenir Gift 。 Landmarks include: Redwoods, Pacific Coast Highway, Route 101, Santa Cruz, San Bernandino, San Jose, Sacremento, Yosemite, Lake Tahoe, Sonoma, Napa, Oakland, San Francisco, Carmel, Silicon Valley, Carmel, Hearst Castle, California State Flag, Death Valley, Mojave Desert, Bakersfield, Santa Barbara, Pasadena, Route 66, Palm Springs, Hollywood, Los Angeles, Venice Beach, Anaheim, San Diego 。 I Love My State Exclusive Custom Ornament Made in the USA 。 Brass Lacquered Ornament measures 2.5 x 3.75 inches .5 mm thick, Red Ribbon for hanging 。 Comes in Black Leatherette Box - Perfect for Gift Giving 。 Exclusive California Dreaming Ornament is made in the USA! Landmarks include: Redwoods, Pacific Coast Highway, Route 0, Sacremento, Yosemite, Lake Tahoe, Sonoma, Napa, Oakland, San Francisco, Carmel, Silicon Valley, Carmel, Hearst Castle, San Jose, Santa Cruz, California State Flag, Death Valley, Mojave Desert, Bakersfield, San Bernandino, Santa Barbara, Pasadena, Route 66, Palm Springs, Hollywood, Los Angeles, Venice Beach, Anaheim, San Diego & More. Brass Lacquered Ornament measures .7 x . inches and is . mm thick. Red Ribbon for hanging. Comes in a black leatherette box - perfect for gift giving. Great sentimental gift for many occasions - Out of town guests, retirement / moving gift, family reunions, friends who are missing home, travel souvenir, business gifts.... 。 。 。