Reed & Barton Annual Ornament

Reed & Barton Annual Ornament: Home & Kitchen. Buy Reed & Barton Annual Ornament: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: Sterling Silver 。 Measuring a Height of 3. 75 inches 。 2nd in the Series 。 This charismatic tree ornament by features a classic holiday motif of two turtle doves. Crafted in sterling silver by expert silversmiths in the USA. The second in a 12 days of Christmas collectible series. 。 。 。

Reed & Barton Annual Ornament

Reed /& Barton Annual Ornament