1890年-2020年

Gold BBTO 18 Pieces 1.57 Inch Christmas Pine Cones Snow Tipped Natural Pine Cone with String for Christmas Tree Decoration

BBTO 18 Pieces 1.57 Inch Christmas Pine Cones Snow Tipped Natural Pine Cone with String for Christmas Tree Decoration (Gold): Home & Kitchen. Buy BBTO 18 Pieces 1.57 Inch Christmas Pine Cones Snow Tipped Natural Pine Cone with String for Christmas Tree Decoration (Gold): Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 。18 Pieces 1.5 inch Christmas pine cones snow tipped natural pine cone with string for Christmas tree decoration 。 。Ideal Christmas decor: 。These pine cones are ideal for decorating Christmas trees, Christmas wreaths, rattan, etc., helping to create more Christmas atmosphere. 。 。Special design: 。Painted gold color on the tip, which make these pine cones look like they are dipped in gold, and there is string on each cone, easy and convenient for hanging. 。 。Specifications: 。Diameter: approx. 4 cm/ 1.5 inch 。Material: wood 。Color: gold 。Quantity: 18 pieces 。 。Package includes: 。18 x Pine cones 。 。Note: 。Pine cones may have sharp edges, please be more careful during craft process. 。 。 。