1890年-2020年

7171155 NeQwa Seasons Greetings Santa Ornament Precious Moments Company Inc

Ne'Qwa Seasons Greetings Santa Ornament: Home & Kitchen. Buy Ne'Qwa Seasons Greetings Santa Ornament: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Santa’s tender spirit is ever so apparent as he holds a sweet bird and shares a seasonal message with the help of one of his trusted reindeer 。 Crafted by artist Susan Winget and Ne’Qwa Art with the centuries-old technique of hand painting in reverse from the inside of hand-blown glass. Includes a certificate of authenticity 。 Beautifully packaged in a satin-lined hinged gift box. Makes a stunning gift for housewarmings, weddings and Christmas 。 An adjustable tassel cord allows for display on a Christmas tree or a stand. Fits Walnut Finish Large Stand #7000006, Classic Stand #7000007 or Trio Stand #7000020 。 Ornament is approximately 5.5 inches high. Standard Trillion shape 。 Santa’s tender spirit is ever so apparent as he holds a sweet bird and shares a seasonal message with the help of one of his trusted reindeer. Crafted by artist Susan Winget and Ne’Qwa Art with the centuries-old technique of hand painting in reverse from the inside of hand-blown glass. Includes a certificate of authenticity. Beautifully packaged in a satin-lined, hinged gift box. Makes a stunning gift for housewarmings, weddings and Christmas. An adjustable tassel cord allows for display on a Christmas tree or a stand. Fits Walnut Finish Large Stand #7000006, Classic Stand #7000007 or Trio Stand #700000. Ornament is approximately 5.5 inches high. Standard Trillion shape 。 。 。