1890年-2020年

Clothing Collection Green Old World Christmas Glass Blown Ornament with S-Hook and Gift Box Pair of Cowboy Boots

Old World Christmas Glass Blown Ornament with S-Hook and Gift Box, Clothing Collection (Pair of Cowboy Boots [Green]): Home & Kitchen. Buy Old World Christmas Glass Blown Ornament with S-Hook and Gift Box, Clothing Collection (Pair of Cowboy Boots [Green]): Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. With a matching S-hook and gift box included, this is a great gift set! 。 Hand crafted in age-old tradition using techniques that originated in the 1800's 。 Molten glass is mouth-blown into finely carved molds made exclusively for Old World Christmas 。 Ornaments are all hand-painted and glittered in a series of labor-intensive steps to achieve the beautiful creations 。 Old World Christmas offers the most extensive and best-loved collection with over 1,400 proprietary designs 。 Built for riding, Cowboy Boots are as practical as they are beautiful. High heels keep the boots from slipping through the stirrups, and the stitching makes the Cowboy Boots more attractive and stronger too. It has been said that the only thing that works harder than a cowboy are his boots!。 Size: 3 ½" 。 。 。