1890年-2020年

Sculptured Heavy Resin Double Revolving Music Box Decorative Cadona International 32037 Polar Bear with Cub Born Free 6 1/4 High

Double Revolving Music Box : Polar Bear with Cub 'Born Free' 6 1/4' High - Sculptured Heavy Resin - Decorative: Home & Kitchen. Buy Double Revolving Music Box : Polar Bear with Cub "Born Free" 6 1/4" High - Sculptured Heavy Resin - Decorative: Musical Boxes & Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 6 1/4" High. 。 Music Box - Doubles rotates while playing a delicate tune. 。 Elegant and Sculptured Heavy Resin material. 。 Exceptional details and craftsmanship 。 Elegant and Exquisite Rotating Music Box. Revolves in two directions. Heavy Resin. Makes a wonderful gift. 。 。 。

Sculptured Heavy Resin Double Revolving Music Box Decorative Cadona International 32037 Polar Bear with Cub Born Free 6 1//4 High