1890年-2020年

Antique White Wall Shelf 76862-DS A&B Home Classic Vintage

A&B Home Classic Vintage, Antique White Wall Shelf: Home & Kitchen. Buy A&B Home Classic Vintage, Antique White Wall Shelf: Floating Shelves - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Inspired by Greek columns 。 Small versatile wall shelf 。 Weathered finish 。 Hand-crafted 。 Dimensions: 7.5L x 16.5W x 12.6H in. 。 This gorgeous Wall shelf imitates the ionic volutes of classical roman and Greek columns. While the small size makes it more of an accent piece, It stands alone as a decorative element to catch the eye and spark the imagination. This piece features sturdy construction and an antique-style finish. Hand-crafted. Made of 00% magnesium. Dimensions: 7.5L x .5W x 2.H in. This item belongs to a collection of items created and designed by a & B home, , a family owned business founded in 993. A & B home Is recognized as an international leader specializing in quality products with innovative design for the home decor, furniture, garden, and seasonal product categories. 。 。 。

Antique White Wall Shelf 76862-DS A/&B Home Classic Vintage