1890年-2020年

Regular Size New 2019 Updated Bed Shelf Design for Dorm for Kids Nik Nak Products Bamboo Bed Shelf Black for Students Laptops for Loft Tablets for Bunk Cellphones Books

Nik Nak Products Bamboo Bed Shelf Black - New 2019 Updated Bed Shelf Design, for Bunk, for Loft, for Dorm, for Students, for Kids, Regular Size, Laptops, Cellphones, Tablets, Books: Kitchen & Dining. Buy Nik Nak Products Bamboo Bed Shelf Black - New 2019 Updated Bed Shelf Design, for Bunk, for Loft, for Dorm, for Students, for Kids, Regular Size, Laptops, Cellphones, Tablets, Books: Floating Shelves - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✔ QUICK AND EASY TO USE DESIGN - No tools required! The simple to use design requires 2 effortless steps. Placing the Bedshelf on the desired area, and twisting the clamps into position. 60 seconds or less to setup. 。 ✔ STURDY HIGH QUALITY CLAMP - The resourceful heavy duty 2.1 inch Clamp with a layer of thick protective felt, provides incredible sturdiness supporting weights up to 15 Pounds.. 。 ✔ CONVENIENT LARGE SHELF SPACE - 14.1 Inch by 9.9 inch design provides sufficient multipurpose shelf room. Whether you need your laptop, cellphone, tablet, or books, this Bedshelf can support it all and much more. 。 ✔ BEAUTIFUL BLACK BAMBOO FINISH - The exceptional bamboo quality, finished in a shiny black for a contemporary design that is both appealing and highly functional. The stunning finish was coated with a slightly shiny primer to protect from any dings or scratches. 。 ✔ PERFECT GIFT FOR STUDENTS - This Bedside Shelf creates a very accommodating and much needed space for students. Whether needed as a workspace, bookshelf, food tray or even a nightstand, this Bedshelf can handle it all. 。 Our new re-designed and improved Bed Shelf made for your convenience, with our high quality bamboo material and clamp system! 。 。 Our 14.1 Inch by 9.9 Inch design provides maximum convenience to anyone who needs extra space for storage. 。 。 Experience extreme comfort at the side of your bed, with a clamp strong enough to hold up to 15 pounds. Whether it is your Laptop, Cellphone, Tablet, Books, or More! 。 。 This is a perfect gift for adults, Perfect gift for Kids, Perfect gift for Students, Working for a dorm, Loft, or a bunk. Enough space to hold your Books, Tablets, Cellphones, and Laptops! 。 。 。