1890年-2020年

Allied Brass PR-2/16-ORB 16 Inch Two Tiered Glass Shelf Oil Rubbed Bronze - Floating Shelves -. Allied Brass offers a simple design with a modern style 。 16 x 5 Double Glass Shelf 。 Bring your bathroom to life with an Allied Brass accessory makeover 。 High quality and competitive price 。 Available in all finishes 。 Product Description Our company is extensively engaged in creating and offering an exclusive collection of bathroom. This Double Glass Shelf is designed with extra care in compliance and it can be used in various applications. These glass shelves are offered in variety of shapes, designs, dimensional accuracy, solid glass thicknesses, durability and sizes. These pure brass glass shelves can be mounted on room wall's, offices and bathrooms. 。 From the Manufacturer Our company is extensively engaged in creating and offering an exclusive collection of bathroom. This Double Glass Shelf is designed with extra care in compliance and it can be used in various applications. These glass shelves are offered in variety of shapes, designs, dimensional accuracy, solid glass thicknesses, durability and sizes. These pure brass glass shelves can be mounted on room wall's , offices and bathrooms. 。 。 。

Allied Brass PR-2//16-ORB 16 Inch Two Tiered Glass Shelf Oil Rubbed Bronze