1890年-2020年

meizhouer 21 Hole Acrylic Cake Pop Clear Stand Decoration Lollipop Decorating Display Transparent Plastic Board Holder Base Shelf: Home & Kitchen. Buy meizhouer 21 Hole Acrylic Cake Pop Clear Stand Decoration Lollipop Decorating Display Transparent Plastic Board Holder Base Shelf: Display Stands - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made of acrylic, sturdy and durable. 。 Flat pack, easy to assemble and disassemble. 。 Easy to clean, you don’t have to buy more if it gets dirty, will save you money. 。 Perfect for wedding party, birthday party, christening, bridal shower, anniversary prom, bake sales, etc. 。 21Holes; Length: 280mm; Width: 120mm; Height: 36mm; Hole Diameter: 5mm 。 Specifications:。 Color: Clear。 Material: Acrylic。 Capacity: 21 Sticks, fits lollipop sticks that have 5mm diameter(lollipop sticks)。 Size(Approx.): 280*120*36mm。 Hole Diameter: 5mm。 Net Weight: about 224g。 Notice:。 Due to the different monitor and light brightness, the real color of the item may be slightly different from the pictures.。 Please allow slight deviation for the measurement data.。 Package Included:。 1 x Acrylic Lollipop Holder。 。 。 。