1890年-2020年

Forever in Our Hearts Classic Keepsake Urns Set of 4 MEMORIALS 4U Beautiful Shades of Mini Keepsakes Keepsake Urns Token Urns Red Handcrafted & Affordable Mini Urns for Ashes with 4 Velvet Bags

Forever in Our Hearts Classic Keepsake Urns Set of 4 - Beautiful Shades of Mini Keepsakes - Keepsake Urns - Token Urns - Handcrafted & Affordable Mini Urns for Ashes with 4 Velvet Bags (Red): Health & Personal Care. Forever in Our Hearts Classic Keepsake Urns Set of 4 - Beautiful Shades of Mini Keepsakes - Keepsake Urns - Token Urns - Handcrafted & Affordable Mini Urns for Ashes with 4 Velvet Bags (Red): Health & Personal Care. Memorials4u’s Shades of mini token is elegant and affordable CREMATION KEEPSAKE . The urn is made from solid metal and the perfect lacquer coat to preserve its brilliance. It comes with top opening with a threaded lid. The silver bands on 2 items are uniquely engraved by hand for each urn to show beautiful detail giving the MINI URN a unique look to each finished product. Our TOKEN URNSs are handcrafted uniquely by an ancient process called sand casting. These each KEEPSAKE URN holds up to 3 cubic inch of cremains and approximate measure is that 1-pound weight prior to cremation equals 1 cubic inch after cremation . Dimensions: 3-inch-high x 1.5-inch diameter. All of our urns are in our warehouse and ready to ship as soon as payment is cleared. Usually we ship within one business day of receipt of payment. 100% Satisfaction Guarantee ♦SATISFACTION→ We carry elegant and high quality products and we trust that you will be very happy with the quality and creative design of our products ♦BEST PRICE GUARANTEE ♦EASY RETURN→ If you do not like the product after arrival please contact us by contact form and report the issue within 3 days after product arrival and we will refund your money after product is shipped back to us. But, once product is used we will not accept return due to the personal nature of this product 。 。 。

Forever in Our Hearts Classic Keepsake Urns Set of 4 MEMORIALS 4U Beautiful Shades of Mini Keepsakes Keepsake Urns Token Urns Red Handcrafted /& Affordable Mini Urns for Ashes with 4 Velvet Bags