1890年-2020年

Deny Designs Iveta Abolina Frozen Dreams Indoor/Outdoor Rectangular Tray 17 x 22.5

Deny Designs Iveta Abolina Frozen Dreams Indoor/Outdoor Rectangular Tray, 17 x 22.5: Home & Kitchen. Buy Deny Designs Iveta Abolina Frozen Dreams Indoor/Outdoor Rectangular Tray, 17 x 22.5: Decorative Trays - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Flat grain amber bamboo wood frame 。 High gloss printed tray bottom 。 Custom made in the USA 。 With Deny’s multifunctional Rectangular Tray collection, you can use it for decoration in just about any room of the house or go the traditional route to serve cocktails. This tray is also a great decorative accent for your outdoor space. Not recommended for extended exposure to sunlight and outdoor elements. Based in Denver, Colorado, is a modern, think-outside-the-box home furnishings company. Deny empowers its customers to transform dull, everyday household accessories into fun and original statement. With each purchase, our team of talented artists earn part of the proceeds, enabling Deny to support art communities all over the world while also spreading the creative love! 。 。 。

Deny Designs Iveta Abolina Frozen Dreams Indoor//Outdoor Rectangular Tray 17 x 22.5