1890年-2020年

Tic Tac Tiles Anti-Mold Peel and Stick Wall Tile in Vetro Aqua 10 Tiles

Tic Tac Tiles Anti-Mold Peel and Stick Wall Tile in Vetro Aqua (10 Tiles): Tic Tac Tile. Buy Tic Tac Tiles Anti-Mold Peel and Stick Wall Tile in Vetro Aqua (10 Tiles): Decorative Tiles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 10 Sheets of High Quality 3-D Gel-Like Tiles (Through Tic Tac Technology) 。 Simple - Just Peel & Stick! (not just a sticker!) size (10"H x 10"W) 。 Sticks To Clean & Sleek Surfaces, No grout needed. 。 Resistant to heat and moisture, Easy wipe to remove the stains! 。 Anti-bacterial, anti-mold, and eco-friendly materials 。