1890年-2020年

Rikki Knight Van Gogh Art Basket of Apples Design Ceramic Art Tile 12 x 12

Rikki Knight Van Gogh Art Basket of Apples Design Ceramic Art Tile, 12' x 12': Home & Kitchen. Buy Rikki Knight Van Gogh Art Basket of Apples Design Ceramic Art Tile, 12" x 12": Decorative Tiles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Measures 12 x 12 x .2" 。 Professional High Quality Production (No Decals) 。 Washable Tile 。 For use on Walls or Kitchen Counters 。 Ceramic Gloss 。 The Van Gogh Art Basket of Apples Ceramic Gloss tile is made of commercial vibrant quality and measures 12" x 12" . The Beautiful Art Photo Reproduction make these ceramic tiles suitable for use as wedding gifts, corporate gifts, or home decor as a backsplash or countertop, etc... These ceramic tiles can also be matched up with other products we have such as Cutting Boards, Wood Keepsake Boxes, Trivets, mugs, etc.. Disclaimer: All images are printed directly into the material - The Texture of the image will always be a flat surface. Any images that appears to be 3d, textured, or glittery are flat printed images and are proudly printed in the USA. 。 。 。