1890年-2020年

4 by 4-Inch Pink Chevron Rikki Knight Kim Name Design Art Ceramic Tile

Rikki Knight Kim Name Design Art Ceramic Tile, 4 by 4-Inch, Pink Chevron: Home & Kitchen. Buy Rikki Knight Kim Name Design Art Ceramic Tile, 4 by 4-Inch, Pink Chevron: Decorative Tiles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Measures 4.25"x 4.25"x .2" 。 Professional High Quality Production (No Decals) 。 Washable Tile 。 For use on Walls or Kitchen Counters 。 Ceramic Gloss 。 The "Kim" Pink Chevron Name Ceramic Gloss tile is made of commercial vibrant quality and measures 4" x 4" . The Beautiful Art Photo Reproduction make these ceramic tiles suitable for use as wedding gifts, corporate gifts, or home decor as a backsplash or countertop, etc. These ceramic tiles can also be matched up with other products we have such as Cutting Boards, Wood Keepsake Boxes, Trivets, mugs, etc. Disclaimer: All images are printed directly into the material - The Texture of the image will always be a flat surface. Any images that appears to be 3d, textured, or glittery are flat printed images and are proudly printed in the USA. 。 。 。