1890年-2020年

8 x 8 Rikki Knight Bubblegum Pink Bubbles Design Ceramic Art Tile

Rikki Knight Bubblegum Pink Bubbles Design Ceramic Art Tile, 8' x 8': Home & Kitchen. Buy Rikki Knight Bubblegum Pink Bubbles Design Ceramic Art Tile, 8" x 8": Decorative Tiles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Measures 8"x 8"x .2" 。 Professional High Quality Production (No Decals) 。 Washable Tile 。 For use on Walls or Kitchen Counters 。 Ceramic Gloss 。 The Bubblegum pink bubbles ceramic gloss tile is made of commercial vibrant quality and measures 8" x 8" . The beautiful art photo reproduction make these ceramic tiles suitable for use as wedding gifts, corporate gifts, or home decor as a backsplash or countertop, etc... these ceramic tiles can also be matched up with other products we have such as Cutting Boards, wood keepsake Boxes, Trivets, mugs, etc.. Disclaimer: all images are printed directly into the material - the texture of the image will always be a flat surface. Any images that appears to be 3d, textured, or glittery are flat printed images and are proudly printed in the USA. 。 。 。