1890年-2020年

4 3dRose ct_208604_1 Full Moon Over City & Table Mountain South Africa Ceramic Tile Cape Town

3dRose ct_208604_1 Full Moon Over City & Table Mountain, Cape Town, South Africa. Ceramic Tile, 4': Home & Kitchen. Buy 3dRose ct_208604_1 Full Moon Over City & Table Mountain, Cape Town, South Africa. Ceramic Tile, 4": Decorative Tiles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimensions (in inches): 4 H x 4 W x 1/4 D 。 Construction grade. Floor installation not recommended 。 Image applied to the top surface 。 High gloss finish 。 Clean with mild detergent 。 Full moon over City and table Mountain, Cape town, South Africa. Tile is great for a backsplash, countertop or as an accent. This commercial quality construction grade tile has a high gloss finish. The image is applied to the top surface and can be cleaned with a mild detergent. 。 。 。