1890年-2020年

Roorkee Instruments India 17 Captain Brass Telescope/Pirate Telescope with Leather Case RIITU0031

ROORKEE INSTRUMENTS (INDIA) A NAUTICAL REPRODUCTION HOUSE 17' Captain Brass Telescope/Pirate Telescope with Leather Case: Home & Kitchen. ROORKEE INSTRUMENTS (INDIA) A NAUTICAL REPRODUCTION HOUSE 17" Captain Brass Telescope/Pirate Telescope with Leather Case: Home & Kitchen. Unique Design Made Of Shining Solid Brass with fully Carved Leather. 。 It's a fully Hand-Crafted , Beautiful Telescope and is very useful in Travelling time. 。 The Perfect Gift for Travelers, Nautical Collector's And Home Decorative (tube Length: 17 "inches, Weight:445 grm). 。 As This is a Hand-Made product so slight colour changes and weight changes may occur but Quality of products will be super-fine. 。 100% Hand Crafted by Indian Artisans at Hare Roorkee Instruments (INDIA). 。 This Traditional Brass & Leather Telescope is ideal to grace the library, conservatory or drawing room of a fine house. These beautifully crafted, hand-polished, solid brass telescope have been manufactured to reflect the workmanship and materials of a more elegant bygone age. All feature high quality fully coated optics making them highly functional products. All models provide correct images, so can be used for terrestrial viewing as well as for basic observation. It comes with Highly finished Leather . (tube Length: "inches, Weight:445 grm) 。 。 。

Roorkee Instruments India 17 Captain Brass Telescope//Pirate Telescope with Leather Case RIITU0031