1890年-2020年

8 H x 12 W Carolines Treasures Ballet Red Short Hair Metal Print

Caroline's Treasures Ballet Red Short Hair Metal Print, 8 H x 12 W: Caroline's Treasures: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Ballet Red Short Hair Metal Print, 8 H x 12 W: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Indoor or outdoor aluminum Artwork prints 。 8 inches by 12 inches with Hanging rope and rounded corners 。 Great for kitchen, bath, childs room 。 Add Artwork to the patio, porch, lanai, or veranda 。 Made in the USA 。 Indoor or outdoor aluminum artwork prints will add a special touch to your kitchen, bath, front door, outdoor patio or any special place. 8 inches by 12 inches and full of color. This item will take direct sun for a while before it starts to fade. Rust and fade resistant. Aluminum print with hanging rope. Rounded corners. 。 。 。