1890年-2020年

Small White All Quality Standard Thank You for Removing Your Shoes Door/Wall Sign

All Quality Standard Thank You for Removing Your Shoes Door/Wall Sign - White - Small: Home & Kitchen. Buy All Quality Standard Thank You for Removing Your Shoes Door/Wall Sign - White - Small: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made in the USA 。 Dimensions: 2"H X 6" W 。 Premium Lasered Engraved Plastic 。 Sign includes, optional, strong foam double sided adhesive tape for mounting on most surfaces. 。 Perfect sign for your home, business or school. 。 This wonderful 'Thank You For Removing Your Shoes Door / Wall' sign can be attached to the door, wall or window of your home or business. The sign has been laser engraved so the words are all etched into the plastic. Comes in multiple colors. 。 。 。

Small White All Quality Standard Thank You for Removing Your Shoes Door//Wall Sign