1890年-2020年

Lings moment Acrylic Wedding Chair Signs Bride and Groom Chair Signs Better Half Hanging Signs Engagement Chair Decor Wedding Decor Signs

Buy Ling's moment Acrylic Wedding Chair Signs Bride and Groom Chair Signs Better Half Hanging Signs Engagement Chair Decor Wedding Decor Signs: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Size: 12" (L) x 8" (W) 。 Package: Set of two acrylic signs with tied white ribbon, very easy to hang it; two artificial green bouquets decor. 。 Original Design: White calligraphy font "better" and "half" shown in the sign.The unique bouquet is hand-crafted from eucalyptus leaves, hydrangea petals and lotus flower, represents memorable, loyalty and auspiciousness. 。 Romantic meaning: Better half is someone who is the better part of you, the one that brightens your day and makes your life better. Let “better half” be your big special day’s unique dressing! 。 Perfect Decor in Your Big Day: Bring a fresh feeling to your wedding, the bride and groom's seat will be the most beautiful presence at the wedding. 。 Come your big day, you’re obviously going to want that cute shot of you and your new partner sitting at the head table looking all married. 。So to really drive the whole “we just tied the knot!” theme home, have you thought about our “better half” chair sign? 。And how beautiful and elegant will they look hanging at home once the wedding is over!。 。 - Details - 。- This listing is for half and better sign 。- /" thick 。 。 。 。 。