1890年-2020年

Winning Streak NHL San Jose Sharks Vintage Tavern Sign: Sports & Outdoors. Buy Winning Streak NHL San Jose Sharks Vintage Tavern Sign: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The eclectic charm of these metal "vintage-inspired" iconic signs have now been recreated to combine the nostalgia, loyalty and passion for you favorite team or school. 。 Each design captures the unique history of the team, along with the timeworn character that comes from years of use. 。 These upscale, double-sided metal signs are made with rugged, durable metal materials and come with a heavy duty metal wall mount ready for easy hanging. The perfect lasting keepsake ideal for the office, den or gameroom! 。 Actual sign size is 16"W x 16"L 。 Officially licesned by the NHL. 。 The sign is a two sided printed metal sign that replicates the old Tavern signs. Each sign comes with a bracket for display. Each side of the Tavern SIGN is the same design. It can be shown from either side and look the same. 。 。 。