1890年-2020年

The Lamb Of God Cross Speckled Pale Sage 12 x 12 Wood Wall Sign Plaque Dicksons Behold

Dicksons Behold! The Lamb Of God Cross Speckled Pale Sage 12 x 12 Wood Wall Sign Plaque: Sincerely Hers. Buy Dicksons Behold! The Lamb Of God Cross Speckled Pale Sage 12 x 12 Wood Wall Sign Plaque: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made of quality MDF wood material 。 Plaque measures approximately 12 x 12 inches 。 Features John 1:29 inspirational verse sentiment with cross, lion, and lamb 。 Arrives ready to hang on wall, or above mantel 。 Ships within protective packaging 。 Gifts provides sentimental inspirational home décor items that are made of great quality materials and craftsmanship. Each item includes a special verse or scripture for that special occasion. Made of quality MDF wood material. Plaque measures approximately 2 x 2 inches. Features John :29 inspirational verse sentiment with cross, lion, and lamb. Arrives ready to hang on wall, or above mantel. Ships within protective packaging. 。 。 。