Best Pizza In Town Tin Sign

Best Pizza In Town Tin Sign: Prime Offerings. Buy Best Pizza In Town Tin Sign: Decorative Signs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Heavy Gauge Steel 。 Pre-Drilled and Riveted for Easy Hanging 。 Hand Made in the USA 。 Measures 14 Inches in Diameter 。 Original Design from the Retro Planet Collection 。 Turn your kitchen into the best pizza restaurant in town with this delicious tin sign. Made with only the finest ingredients, like heavy-gauge steel and cool graphics by Retro Planet's own artists. Abbondanza! 。 。 。

Best Pizza In Town Tin Sign