1890年-2020年

VI N VI Silver Rhinestone Heart Jewelry Box Trinket Box: Home & Kitchen. Buy VI N VI Silver Rhinestone Heart Jewelry Box Trinket Box: Jewelry Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. DECORATED: The interior is hand-painted and the jewelry box is covered in a beautiful silver pattern, decorated with silver rhinestones. The box is designed to keep jewelry safe while allowing one to see it through the silver design. 。 CLOSURE: Equipped with a magnetic pull perfected to keep jewelry secure while still easily opened! 。 OCCASION: A great gift for any wedding, birthday, anniversary, and other special occasions! 。 DIMENSIONS: 2.5'' x 2.5'' x 1.5'' Perfect for small and some medium sized jewelry 。 We, , provide jewelry boxes that will be an elaborate and unique decoration in any room. Because we manufacture and ship hand-painted products we make ourselves, you will have a very beautiful jewelry holder at the most affordable price for this type of amazing, delicate quality. This jewelry box will be a cute and welcoming presence in any home setting. Bless yourself or any loved one with this to hold your jewelry and trinkets! 。 。 。