1890年-2020年

By ArtGifts Dinosaur Hinged Lid Porcelain Trinket Box with Tiny Trinket Inside 2.5L

Dinosaur Hinged Lid Porcelain Trinket Box with Tiny Trinket Inside, By ArtGifts, 2.5'L: Home & Kitchen. Buy Dinosaur Hinged Lid Porcelain Trinket Box with Tiny Trinket Inside, By ArtGifts, 2.5"L: Decorative Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Art-Gifts Hand Painted Porcelain Trinket Box. 。 A Green Dinosaur atop Keepsake Box. 。 It comes with a tiny dinosaur trinket inside. 。 It has a hinged lid with a metal edge and clasp. 。 Measures: 2.5" long x 1.75" wide x 2.75" tall. Made in China. 。 This unique green dinosaur trinket box is a must-have for any dinosaur lover. Purchase it for your own collection or as a thoughtful gift for a friend or family member- it even comes gift boxed. 。 。 。