1890年-2020年

CTW White Bird Trinket Jewelry Box: Home & Kitchen. Buy CTW White Bird Trinket Jewelry Box: Decorative Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Color: White 。 Material: Cast Iron 。 Item Dimensions: 4.25 inches length x 2.50 inches width x 3 inches height 。 4½" x ½" x 3". Use this small cast iron bird to hold trinkets in your home or to hold spare keys near your doorstep. 。 。 。