1890年-2020年

Cottage Garden Thought of You with Love Woodgrain Remembrance Keepsake Box: Sincerely Hers. Buy Cottage Garden Thought of You with Love Woodgrain Remembrance Keepsake Box: Decorative Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Classic woodgrain finish and architectural rosette details give this remembrance box timeless charm. 。 Measures approximately 9.5 x 7.5 x 3.5 inches. Artwork can be replaced with a personal 5 x 7 photo. 。 Includes 20 Comfort Cards with the title Remembering When for personal messages. 。 #N/A 。 Ships in protective packaging; Ready for giving to that special someone. 。 This remembrance keepsake holds cherished memories in a well-preserved, beautifully lined box with a heartfelt poem. Artwork can be replaced with a treasured photo of a loved one. The outside dimensions of the box measure approximately x x 2.5 inches. Included with the box is a package of 20 decorative Comfort Cards that are titled Remember When for you and your loved ones to write precious memories and keep. Replace the sentiment on the lid frame with a 5 x 7 inch photo image. Carefully wrapped in protective packaging and fitted box. Makes a wonderful and thoughtful gift. 。 。 。