1890年-2020年

Zeckos Demonic Red Eyed Skulls and Bones Covered Trinket Box Everspring Import Co SU-69

Zeckos Demonic Red Eyed Skulls and Bones Covered Trinket Box: Home & Kitchen. Buy Zeckos Demonic Red Eyed Skulls and Bones Covered Trinket Box: Decorative Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 2 3/4 in. High, 4 1/2 in. Diameter 。 Cast in Resin 。 Seemingly Glowing Red Cabochon Eyes 。 Hide Away Your Gothic Talismans, Treasures or Trinkets Inside 。 A Great Gift For Skull Collectors 。 Covered in bones, demonic human and red cabochon eyed skulls that seem to glow, this cauldron shaped box lifts its lid to reveal a hiding place for your Gothic talismans, coveted collectibles or bounty of treasures. Crafted from resin, this 4. inch diameter, 2. inch high ( X cm) trinket box features aged accents giving it a truly macabre look, and it makes a wonderful gift any skull collector is sure to die for! 。 。 。