1890年-2020年

House Hinged Lid Trinket Box with Tiny Trinket Inside 2.5 Inches Tall Art Gifts Porcelain 2 Story Cottage By Artgifts

Porcelain 2 Story Cottage / House Hinged Lid Trinket Box with Tiny Trinket Inside, By Artgifts, 2.5 Inches Tall: Home & Kitchen. Buy Porcelain 2 Story Cottage / House Hinged Lid Trinket Box with Tiny Trinket Inside, By Artgifts, 2.5 Inches Tall: Decorative Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Art-Gifts Hand Painted Porcelain Trinket Box. 。 Keepsake box in the shape of a 2 story home. 。 It comes with a tiny trinket inside. 。 It has a hinged lid with a metal edge and clasp. 。 Measures: 2" L x 2" W x 2.5" H. Made in China. 。 Charming Story House Porcelain Hand Painted Trinket Box By Art-Gifts. It comes with a tiny trinket inside. Ideal for a new home owner, or just add to your collection. Both decorative and useful for storing small keepsakes such as: rings, earrings, and baby teeth. Measures: "L x "W x .5"H. Made in China. 。 。 。