1890年-2020年

Creativegifts Sindoor Box Stone & Moti Beaded Jarkan Work Look Traditional: Kitchen & Dining. Creativegifts Sindoor Box Stone & Moti Beaded Jarkan Work Look Traditional: Kitchen & Dining. Sindoor Box Stone & Beaded jarkan work look Traditional 。 All time best gifting option , specially for womens 。 Handcrafted out of the finest quality of metal by the skilled artisans of India 。 Size: 10 x 7 x 10 inches 。 Search '' creativegifts '' in Amazon all department, to get more variety of product from my store. 。 Very beautiful decorative sindoor box for your home & can also be used as a gift box. 。 。 。

Creativegifts Sindoor Box Stone /& Moti Beaded Jarkan Work Look Traditional