1890年-2020年

Satin Crystals opalball01a SatinCrystals Aventurine Ball Premium Pair of Money Wealth Abundance Spheres Financial Feng Shui Stone P02 Orange, 1.2 Inches

SatinCrystals Aventurine Ball Premium Pair of Money Wealth Abundance Spheres Financial Feng Shui Stone P02 (Orange, 1.2 Inches): Home & Kitchen. SatinCrystals Aventurine Ball Premium Pair of Money Wealth Abundance Spheres Financial Feng Shui Stone P02 (Orange, 1.2 Inches): Home & Kitchen. Limited Edition. Receive one unique pair from an elite hand selected Satin Crystals collection 。 This pair of shiny crystal spheres is made from genuine aventurine gemstone. The stones are polished and smooth, yet retain natural mineral inclusions, lines and grooves as dictated by Mother Earth. 。 Aventurine is the stone of Wealth and Abundance, helping you to achieve all that you desire! It brings good luck, and also relieves stress. Aventurine brings excellent healing powers, especially for the heart and heart chakra. 。 1.2 inches each 。 Crystal BallSpheres send energy in all directions. They help to facilitates smooth communication in group settings. Smaller spheres are excellent for holding during meditation, while large ones can be placed in front of you. Crystal balls are popular for scrying and visual meditation, allowing you to gaze into the past, present, and future. 。 This crystal can be used in a variety of ways: a To enhance the high vibration energy during meditation, reiki, yoga, holistic sessions, channeling, shamanic journeying and astral travel when held or placed nearby a As a feng shui stone that attracts good fortune, health and prosperity when placed in a room, home, office or garden a To draw positive healing energy into the chakras, aura and etheric bodies during crystal layouts or grid work a As a collectible display piece that beautifies your space 。 To receive the item represented by the picture and listing, make your purchase from . We can only guarantee natural stones, items and service when purchased from . Notice: Positive energy crystals are collectibles and entertainment items. They are not a replacement or supplement to medical treatments. 。 。 。