1890年-2020年

Preteen Girl Porcelain Figurine Wedding Cake Topper: Home & Kitchen. Buy Preteen Girl Porcelain Figurine Wedding Cake Topper: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 2" (L) 。 1 3/4" (W 。 3 1/4" (H) 。 Hand painted porcelain 。 You’ve found the perfect cake topper to represent you and your beau, but what about your children? Part of our line of hand painted porcelain cake toppers, this sweet preteen girl will steal hearts in her sweet dress while holding a pretty flower as she sits alongside the other members of her porcelain family. 。 。 。