1890年-2020年

- Precious Moments I Found The Answer Girl With Bible Bisque Porcelain Figurine 182006 -. Find the biggest selection of Wall & Tabletop Frames from Precious Moments at the lowest prices.. This girl shows everyone how smart she is by finding all the answers she needs in the Holy Bible. She wears adorable glasses. An encouraging bluebird perches on the open Bible as she reads 。 Calls to mind the precious moment when we first understood the incredible power of God’s holy words 。 Send this wonderful gift to a faithful friend or family member for confirmation, birthdays, holidays, graduation, and just because 。 Meticulously sculpted of fine bisque porcelain and expertly hand-painted 。 Approximately 5.25 inches high 。 This girl shows everyone how smart she is by finding all the answers she needs in the Holy Bible. She wears adorable glasses. An encouraging bluebird perches on the open Bible as she reads. Calls to mind the precious moment when we first understood the incredible power of God’s holy words. Send this wonderful gift to a faithful friend or family member for confirmation, birthdays, holidays, graduation and ‘just because’. This sweet figurine is meticulously sculpted of fine bisque porcelain and expertly hand-painted. Approximately 5.5 inches high. 。 。 。