1890年-2020年

Gemmia Garden Pig Figurine-Toothbrushing Pig Statue: Gemma Leisure Product Co., Ltd. Buy Gemmia Garden Pig Figurine-Toothbrushing Pig Statue: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimension:L-2xW-1.75xH-3inch 。 Create warm memory to treasure! Exquisite gifts for friends & family members 。 Decorate home, garden & office tabletop or shelf etc 。 Collectible arts & crafts for generation 。 Material: High quality resin. Hand-Painted 。 A set of exquisite home, garden & office decor accents。 Also heart-warming gifts.For good friends, lovers and family members。 Making birthday or any festival meaningful & special.To be sure a favorite ornament set。 Cherishing the warm memory between friends & family members forever. 。 。 。