1890年-2020年

Urban Trends Ceramic Standing Dachshund Dog Figurine with Gloss Finish Turquoise

Urban Trends Ceramic Standing Dachshund Dog Figurine with Gloss Finish, Turquoise: Home & Kitchen. Buy Urban Trends Ceramic Standing Dachshund Dog Figurine with Gloss Finish, Turquoise: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Imported 。 Item Type: Figurine 。 Item Material: Ceramic 。 Item Finish: Gloss Finish 。 Item Color: Turquoise 。 Item Measurements: 10.00"x4.25"x6.00"H 。 Item number: 1340 is truly a masterful work of art! Suitable for both aesthetic and functional purposes and a great addition for enhancing the ambiance of any part of your home or business! A perfect gift for every occasion! Impress your friends and family with fine craftsmanship and intricate detail that even the most scrutinous critics might fail to define! Eventhough each pc. Figurine is internationally renowned for its superior quality, rest assured that this item will have its own distinct personality with its fine Gloss Finish in its outstanding shade of Turquoise! 。 。 。