1890年-2020年

Adler 10 Resin Scene Table Piece Nativity Set Inc N1017 Kurt S

Kurt S. Adler 10' Resin Scene Table Piece Nativity Set: Home & Kitchen. Buy Kurt S. Adler 10" Resin Scene Table Piece Nativity Set: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nativity table piece 。 Measures 10 inches 。 Made of resin 。 Figures are not movable 。 Perfect for celebrating and remembering the true meaning of Christmas 。 Celebrate and remember the true meaning of Christmas with this 10-Inch resin Nativity scene table piece from . This single table piece features all the key figures from the first Christmas (figures are attached to the piece): the baby Jesus, Mary, Joseph, the three wise men, Shepherds, and angels. 。 。 。